Obědové menu

Týden: 21. 4. – 27. 4.

Pondělí 21. 4. Zítra 11:00-14:00

Polévka Kuřecí kaldoun se širokými nudlemi A
A

1.

130g

1. Vepřový flamendr, bramboráčky A
130g A

119 Kč

119 Kč

2.

120g

2. Losos steak na rukolovém salátku s cherry rajčaty, grenaille brambory, citrónový dip A
120g A

129 Kč

129 Kč

3.

130g

3. Pečená vepřová krkovice s česnekovou omáčkou, bramborový knedlík A
130g A

129 Kč

129 Kč

Úterý 22. 4. 11:00-14:00

Polévka Kapustová A
A

1.

200g

1. Gnocchi s chorizem, kukuřicí a kořenovou zeleninou, sypané parmazánem A
200g A

109 Kč

109 Kč

2.

130g

2. Vepřové karé, teplý cizrnový salát se zeleninou A
130g A

109 Kč

109 Kč

3.

130g

3. Filované kuřecí maso, restované gnocchi s paprikou a cuketou, brusinková omáčka A
130g A

119 Kč

119 Kč

Středa 23. 4. 11:00-14:00

Polévka Kukuřičný krém se slaninou A
A

1.

130g

1. Kuřecí steak s baby karotkou a hráškem na másle, šťouchané brambory A
130g A

109 Kč

109 Kč

2.

130g

2. Fish and chips, limetkový dip A
130g A

129 Kč

129 Kč

3.

130g

3. Smažená vepřová kapsa plněná tvarůžky a slaninou, hranolky, tatarka A
130g A

129 Kč

129 Kč

Čtvrtek 24. 4. 11:00-14:00

Polévka Zelňačka s klobásou A
A

1.

150g

1. Špagety s omáčkou z kozího sýru, rukola, ořechy a slaninový chips A
150g A

109 Kč

109 Kč

2.

130g

2. Hovězí pivní guláš s cibulí, houskový knedlík A
130g A

129 Kč

129 Kč

3.

130g

3. Vepřová roláda plněná šunkou, sýrem a hráškem, vařené brambory, míchaný salátek A
130g A

129 Kč

129 Kč

Pátek 25. 4. 11:00-14:00

Ke každému dni můžete přidat i poznámku.

Polévka Pórková s vejcem A
A

1.

130g

1. Mořská štika na bylinkách, studený salát z černé čočky a zeleniny A
130g A

109 Kč

109 Kč

2.

130g

2. Vepřová líčka po burgundsku, houskový knedlík A
130g A

109 Kč

109 Kč

3.

130g

3. Bramborák plněný masovou směsí, sypaný sýrem A
130g A

119 Kč

119 Kč